Nieustannie Oparci O Bar server 5
Gość
Witam. Gramy we dwóch na koncie Fifka&Wiadro. Obydwoje zaczęliśmy grę jakieś 3 lata temu. Teraz mamy 70 popa i 5 pałek (przed chwilą 2 zginęły ;/ ) link do profilu http://s5.travian.pl/spieler.php?uid=206 . Wiem że to może być przeszkodą ale atakuje nas czasem gracz AnTaBzIk z sojuszu NOOB. Jeszcze ani raz nic nie ukradł.
Gość
Nick: Fifka&Wiadro
Nacja: Germianie
Link do profilu: http://s5.travian.pl/spieler.php?uid=206
Współrzędne stolicy: -16,-3
Ilość popa: 76
Statystyka off/deff: off:870 z 2 pkt. deff: 2210 z 1 pkt.
Ile czasu spędzasz on-line: 5-7h w zależności od dnia (krótko ale częstotliwie)
Sitterzy: gra nas 2 + jeden czasem zagląda
Doświadczenie (serwery, sojusze, nicki, ewentualnie stanowiska funkcyjne): gre zaczęliśmy 2 lata temu na s7. Mój nick tramitu. teraz speed Pani barbara w sojuszu aPWX
Preferowany styl gry
off
Czy jesteś przez kogoś atakowany? jeśli tak to przez kogo i z jakim skutkiem: AnTaBzIk- ani razu nic nie ukradł. raz trafił na 2 pałki ;/
Kogo z naszego sojuszu masz najbliżej: AnTaBzIk, marian, PrezzzOne, Niebiesky92
Czy znasz kogoś z naszego sojuszu, kto może za Ciebie poręczyć?: raczej nie
Poprzednie sojusze (podaj powód odejścia): ~SS~B- zamierzam odejść bo idą na ilość nie na jakość
Dlaczego my i czego oczekujesz od sojuszu: Jest was dużo w mojej okolicy i podejrzewam że ta koalicja będzie do końca jedną z silniejszych, oczekuje przede wszystkim dobrej zabawy
Napisz coś o sobie: dwóch typów wychowanych na blokach gdzie spędzamy wolny czas (oczywiście travian jest pilnowany)
no i z tym jaraniem chlopaki nie przesadzajcie
mnie sie podobaja, poza tym ze 17 lat, a takim czesto odbija i szybko zmieniaja plany co do traviana, no i to ze beda grac off tez mnie jakos zniecheca...
zobaczmy co na to reszta, jak wiekszosc bedzie na tak, to ja tez bede
Gość
Teraz mamy 10 pałek. dzisiaj chcemy do 15 dojechać jak nie więcej
a co do jarania to tam sporadycznie a opis był pisany dla śmiechu więc my żadne nałogowcy
Gość
To jak? Jak na razie jest 11 pałek i o 20 będę robił jeszcze 4
Gość
Póki co mamy 15 pałek. Na razie staram się nadrobić trochę rank ale dobra, jak tam chcecie
Nowy użytkownik
chlopaki wszytko ladnie pieknie ale fakt 75%dobijcie palek ja osobiscie jestem za
Gość
No dobra to dobijemy ale to jak będziemy mieli te 75% to musimy znowu pisać podanie czy poprostu do kogoś się zgłosić?